Όροι χρήσης – Πολιτική προστασίας απορρήτου

Όροι χρήσης – Πολιτική προστασίας απορρήτου

 

Καλώς ήρθατε και ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ.

 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία Τερζής Ζωοτροφές σας  παρακαλεί να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους αυτούς και την  Πολιτική Προστασίας Απορρήτου προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, γιατί, κάνοντας χρήση ή υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και τις Πολιτικές Προστασίας Απορρήτου, επομένως αν δεν συμφωνείτε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα. Την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας κάτω από το διακριτικό τίτλο ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ πραγματοποιεί η εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» με έδρα το Επιτάλιο Ηλείας, με ΑΦΜ : 997851978  της ΔΟΥ Πύργου.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναθεωρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών του  ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα πρέπει να αποδεχτεί εκ νέου τους όρους για να συνεχίσει την πλοήγηση του. Όλες οι πληροφορίες για την ταυτότητα σας και τα προσωπικά σας στοιχεία που παρέχετε στην ιστοσελίδα επεξεργάζονται βάσει των Πολιτικών Προστασίας Απορρήτου και οφείλουν να είναι αληθή, πραγματικά και μη παραπλανητικά.

Οι παρόντες Όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς ή τυχόν λαμβάνετε από εμάς, αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας αναφορικά με το αντικείμενο της κάθε Σύμβασης και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας.

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Με την χρήση της ιστοσελίδας ή με την υποβολή παραγγελίας μέσω αυτής, δεσμεύεστε:

Α)Να μην προβαίνετε σε ψευδείς παραγγελίες ή παραγγελίες που υποβάλλονται δολίως χωρίς σκοπό εκπλήρωσής τους. Σε τέτοια περίπτωση δικαιούμαστε να τις ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές για οποιαδήποτε περαιτέρω ζημία μας.

Β)Να μας παρέχετε με ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail) και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Γ) Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  • Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου όπως δεδομένα, πληροφορίες, φωτογραφίες, γραφικά, σχέδια και οποιαδήποτε άλλα διακριτικά γνωρίσματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της terziszootrofes.gr  ή αυτών που μας παρέχουν την άδεια χρήσης τους και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.  Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει, συνολικά ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, μετάδοσης, αναδημοσίευσης ή και διανομής, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
  • Η ιστοσελίδα μας δεν είναι σχεδιασμένη να απευθύνεται σε ανήλικους. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας προορίζονται για ενήλικες άνω των δεκαοχτώ 18 ετών. Συνεπώς, οι ενήλικες υποχρεούνται εκ του νόμου να προστατεύσουν ανήλικους χρήστες του διαδικτύου που μπορεί να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση της παρούσης ιστοσελίδας από ανήλικους και την ακόλουθη αγορά από αυτούς προϊόντων που είναι σε διάθεση σε αυτήν.
  • Η χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και οι Συμβάσεις για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας ή τις εν λόγω συμβάσεις, υπόκειται στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

 

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

  • Αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και η παραγγελία σας έχει ήδη πληρωθεί, τότε τα χρήματα αυτά θα σας επιστρέφονται στο ακέραιο. Για να θεωρείται ολοκληρωμένη η κατάρτιση της σύμβασης, πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς, με τα βήματα που αυτή περιγράφεται στην ιστοσελίδα, κατόπιν, να λάβετε ένα e-mail από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας (“Επιβεβαίωση Παραγγελίας”) και   ένα ακόμη email που θα επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει αποσταλεί (“Επιβεβαίωση Αποστολής”).
  • Όλες οι αποδοχές αλλά και οι παραδόσεις των παραγγελιών σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Σε περίπτωση καθυστέρησης ή αδυναμία εκπλήρωσης στην παράδοση των προϊόντων σας, για λόγους για τους οποίους δεν ευθυνόμαστε (όπως για παράδειγμα δυσχέρεια στον εφοδιασμό, εξάντληση αποθεμάτων κλπ) δικαιούμαστε να σας ενημερώσουμε σχετικά και είτε να προβείτε σε παρόμοια  παραγγελία είτε να σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει, στο ακέραιο.
  • Αν δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, η οποία συνήθως ορίζεται σε 5 εργάσιμες ημέρες (πλην των νησιωτικών περιοχών) , θα σας ενημερώσουμε σχετικά και δικαιούστε, είτε να μας ζητήσετε μια νέα ημερομηνία παράδοσης, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή χρημάτων. Η παράδοση του προϊόντος θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί όταν εσείς ή κάποιος τρίτος που έχετε ορίσει εσείς, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των προϊόντων, γεγονός το οποίο θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας της αντίστοιχης μεταφορικής εταιρείας στον τόπο που έχετε ορίσει ως τόπο παράδοσης.
  • Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, αδυνατούμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας στον τόπο τον οποίο μας έχετε υποδείξει, θα σας ενημερώσουμε για αυτή τη συνθήκη και για το τι θα πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε, σε συνεννόηση με την συνεργάτιδα μεταφορική μας εταιρεία.
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας, η οποία οφείλεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας και όχι σε δική μας υπαιτιότητα. Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον έλεγχό μας ή στον έλεγχο του μέσου κοινού ανθρώπου και ενδεικτικά είναι οι πιο κάτω καταστάσεις: Απεργίες, ανταπεργίες ή άλλες συνδικαλιστικές δράσεις, Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμος ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο, πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή, αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς, αδυναμία χρήσης των δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων, κυβερνητικοί περιορισμοί, κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς. Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας σε κάθε τέτοια περίπτωση αναστέλλεται για το χρονικό διάστημα που αποδειγμένα διαρκεί το γεγονός ανωτέρας βίας και, αμέσως μόλις λήξει το γεγονός αυτό, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων μας και την εξυπηρέτησή σας.
  • Για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τα στοιχεία της κάρτας σας θα κρυπτογραφηθούν και, αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα ζητήσουμε προέγκριση της κάρτας σας από τον έκδοτη της για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη τους, έγκριση η οποία, αν δεν ληφθεί άμεσα, ενδέχεται να επιφέρει καθυστέρηση ή μη παράδοση, για την οποία δεν υπέχουμε καμιά ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση και για λόγους προστασίας σας, δεν αποθηκεύουμε κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης). Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας pay center, η οποία παρέχει ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω Internet αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Η ιστοσελίδα μας δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιοδήποτε τρίτο, για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία περιεχομένου προϊόντων της ιστοσελίδας, αφότου σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.
  • Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται κάθε φορά στην ιστοσελίδα μας. Εάν διαπιστωθεί οποιοδήποτε λάθος στην τιμή κάποιου προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε, χωρίς καθυστέρηση, και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να προβείτε εκ νέου στην παραγγελία σας, με τη σωστή τιμή προϊόντος, ή να την ακυρώσετε. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, όμως, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί email Επιβεβαίωσης Παραγγελίας.

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

  • Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, είναι ελαττωματικό ή για άλλο λόγο δεν πληροί τα χαρακτηριστικά τα οποία θα έπρεπε, σύμφωνα με την περιγραφή του στην ιστοσελίδα, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του, ή τηλεφωνώντας μας στο 2621071006 (Δευτέρα – Σάββατο, 8.00-16.00) και εμείς θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για την επιστροφή του.
  • Σας γνωστοποιούμε ότι η αίτηση για αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, όπως αυτή αποδεικνύεται από τα έγγραφα παραλαβής και ότι όλα τα προϊόντα, για να μπορέσουν να επιστραφούν, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε.
  • Στην περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.
  • Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.
  • Η επιστροφή θα πραγματοποιείται είτε με προσωπικό και μεταφορικά μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είτε μέσω courier. Στις περιπτώσεις επιστροφής μέσω courier, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ προς τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Η εταιρεία υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας αν μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την τράπεζα η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑ προς τον πελάτη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη. Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση αποτελούν τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής και προστασίας (π.χ. ποτίστρες ταΐστρες, αξεσουάρ σκύλων κά)

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

 

  1. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας και χρησιμοποιούνται σε συνεχή βάση, ακριβή, πλήρη, τρέχοντα και σχετικά, με βάση τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας.
  3. Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις κατηγορίες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας, για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται, από που συλλέχθηκαν, αν όχι από σας άμεσα, και σε ποιους έχουν κοινοποιηθεί, κατά περίπτωση. Μπορείτε να λάβετε από εμάς χωρίς χρέωση ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς.
  4. Δικαίωμα φορητότητας: Κατόπιν αιτήματός σας, θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε ένα άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό, υπό τον όρο ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης.
  5. Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  6. 6.Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  1. Χρησιμοποιώντας  την παρούσα ιστοσελίδα δεσμεύεστε από την εκάστοτε ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και θα πρέπει να διαβάζετε το κείμενο              αυτό και να βεβαιώνεστε ότι το αποδέχεστε.
  2. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών μας υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
  3. Αν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία τρίτου προσώπου, θα πρέπει το εν λόγω τρίτο πρόσωπο να έχει ενημερωθεί σχετικά με τη χρήση των στοιχείων του και να έχει εξασφαλιστεί η ρητή συναίνεσή του ότι οι πληροφορίες αυτές δίδονται για τους σκοπούς που εξηγούνται ανωτέρω. Σε κάθε περίπτωση, εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία του τρίτου προσώπου εφόσον υπάρξει ανάγκη ταυτοποίησης οποιουδήποτε στοιχείου της μεταξύ μας σύμβασης.
  4. Με την αποδοχή των όρων αυτών, μας εξασφαλίζετε ότι τα παρεχόμενα στοιχεία είναι ορθά, αληθή και ακριβή και δεσμεύεστε να μας γνωστοποιήσετε, χωρίς καθυστέρηση, οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση αυτών. Για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στον ιστότοπο ή σε οποιονδήποτε τρίτο, εξαιτίας της παροχής λανθασμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα πεδία εγγραφής, φέρετε την αποκλειστική ευθύνη και δεν αποκλείεται να προκύψει συνακόλουθη ευθύνη σας για αποζημίωση.
  5. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση σύνδεσης μέσω ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, τα στοιχεία σας για την έναρξη της σύνδεσης, όπως και το mail σας σε περίπτωση που επιτραπεί, θα εισαχθούν από τον λογαριασμό σας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή σύνδεσης, το κοινωνικό δίκτυο θα μπορεί να μας στείλει κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το κοινωνικό σας προφίλ, όπως για παράδειγμα: το όνομα, το φύλο, την κατά προσέγγιση ηλικία σας ή την φωτογραφία του προφίλ σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου.
  6. Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας συμφωνείτε στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποστέλλεται από ένα διακομιστή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή σε μια κινητή συσκευή που είναι αποθηκευμένη στην προσωρινή μνήμη του browser σας ή σε μια κινητή συσκευή. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας ώστε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Επιτρέπουν στη σελίδα να λειτουργεί χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή. Επίσης χρησιμοποιούνται για την συλλογή δεδομένων και την βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Τα cookies χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με την διάρκεια ζωής τους : α) συνεχή, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας απομνημονεύει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για την προβολή του ιστότοπου και έτσι σας αναγνωρίζει κάθε φορά που επιστρέφετε. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ή την κινητή συσκευή σας, έως ότου εσείς επιλέξετε να τα διαγράψετε β)Cookies περιόδου σύνδεσης  τα οποία αφορούν μια συγκεκριμένη επίσκεψη στον ιστότοπο, για τη μεταφορά πληροφοριών καθώς βλέπετε διαφορετικές σελίδες στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να καταχωρίσετε ξανά πληροφορίες. Τα cookies περιόδου σύνδεσης λήγουν και διαγράφονται αυτομάτως όταν αφήνετε τον ιστότοπο ή κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών