ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

                       

Η εταιρεία  ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.Β.Ε. κάθε χρόνο  πιστοποιείται  με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙSO 22000. Έτσι είναι σε θέση να εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια παραγωγής ζωοτροφών. Συνεπώς κατέχει την εμπιστοσύνη των πελατών της καθώς οι προδιαγραφές και τα ποσοστά θρεπτικών στοιχείων που αναγράφονται στις ετικέτες των προϊόντων της είναι και αυτά που ισχύουν. 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Φασματοσκοπικές αναλύσεις με τον γεωργικό αναλυτή ακριβείας Agricheck Bruins Instruments με φάσμα NIR (κοντά στο υπέρυθρο) και εύρος φάσματος 1100-2500nm. To μηχάνημα έχει εφαρμογή σε πρώτες ύλες όπως καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, ηλιόπιτα, σογιάλευρο, πίτουρα, βίτες καθώς και σε όλες τις σύνθετες ζωοτροφές που παράγουμε. Οι αναλύσεις αφορούν πρωτεΐνη, τέφρα, λίπος, άμυλο, ινώδεις ουσίες, γλουτένη καθώς και την υγρασία.

Χημικές αναλύσεις με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας Quickscan||(Envirologix) . Ένα νέο σύστημα ποσοτικοποίησης και ιχνηλασιμότητας που συνδυάζει την τεχνολογία ψηφιακής απεικόνισης με την μαθηματική επεξεργασία. Με το απλό και γρήγορο αυτό πρωτόκολλο γίνεται εντοπισμός της αφλατοξίνης Β1 και Β2 αθροιστικά σε πρώτες ύλες όπως καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, βαμβακόπιτα, σογιάλευρο αλλά και στο τελικό προϊόν.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών