ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρία ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ζωοτροφών από το 1998 με όραμα την καθετοποίηση της παραγωγής της στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Στη σύγχρονη μονάδα, με έδρα στο Επιτάλιο Ηλείας, η παραγωγή των ζωοτροφών πραγματοποιείται με κατάλληλα και πιστοποιημένα πρότυπα (ISO 22000, Μηχανήματα  Διασφάλισης Ποιότητας) με αποτέλεσμα την δυνατότητα ελέγχου στα διάφορα στάδια της παραγωγής των προϊόντων καθώς και στις υπηρεσίες που προσφέρει.
Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα της χώρας, συνεργάζεται κυρίως με Έλληνες παραγωγούς σταθερά από τον νομό Ηλείας  και Θεσσαλίας, από τους οποίους προμηθεύεται καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι και βρώμη με ιδιόκτητο στόλο μεταφοράς.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει συντελεί στην διεκπεραίωση της παραγωγικής διαδικασίας έτσι ώστε η ποιότητα των προϊόντων να είναι άριστη.
Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην καθημερινή επαφή με τους πελάτες καθώς διαθέτει 6 υποκαταστήματα και 2 γεωπονικά καταστήματα.
Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών μέσα από μία μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων ( ζωοτροφών και αγροεφοδίων) που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε ζώου και καλλιέργειας.
Η εμπειρία που έχει η εταιρεία καθώς και η διάθεση για την εξερεύρεση καινούργιων καινοτόμων και οικονομικών λύσεων την καθιστά την καλύτερη επιλογή για κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων , ζωοτροφών και αγροεφοδίων, που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε ζώου και καλλιέργειας.

– ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ –

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών